середа, 12 червня 2024 11:41

У Кишиневі оголосили ситуацію форс-мажору
11

У Кишиневі оголосили про форс-мажор
Фото: t.me/Primaria_Chisinau
У Кишиневі оголосили про форс-мажор
У Кишиневі оголосили про форс-мажор
У Кишиневі оголосили про форс-мажор
У Кишиневі оголосили про форс-мажор

У Молдові через наслідки негоди у середу оголосили ситуацію форс-мажору.

У Кишиневі сильний вітер призвів до порушення електропостачання та руху транспорту, повідомляє NewsMaker. Відомо про одного постраждалого чоловіка. Він був госпіталізований після падіння дерева.

"Наразі спеціалісти проводять додаткову оцінку збитків для визначення джерел відшкодування. Для цього у кожному із секторів Кишинева створять окремі команди. Тим часом муніципальні служби продовжують усувати наслідки негоди в усіх секторах. Ситуація серйозна. Ми просимо громадян бути обережними", - заявив мер Кишинева Іон Чебан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужна злива перетворила вулиці Чернігова на ріки - фото

Увечері 11 червня Кишинів залишився знеструмленим через сильний вітер. Через негоду були з коренем вирвані дерева та зламані гілки. Було порушено рух громадського транспорту.

"Стихія призвела до пошкодження дахів, доріг, авто та електричних дротів. Негода завдала шкоди освітнім і соціальним закладам у місті. Серйозна ситуація склалася також у передмісті молдовської столиці. Протягом ночі на вулицях міста працювали спеціальні служби", - повідомили у мерії Кишинева.

Південь Польщі потерпає від рясних дощів. Зливи затопили багато населених пунктів у південно-східних регіонах країни. У ріках сильно піднявся рівень води.

Зараз ви читаєте новину «У Кишиневі оголосили ситуацію форс-мажору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі