субота, 26 вересня 2020 11:44

Tesla, Ford Motor і Target: 3,5 тис. американських компаній подали позов проти адміністрації Трампа

Tesla, Ford Motor і Target: 3,5 тис. американських компаній подали позов проти адміністрації Трампа
В якості відповідачів назвали Торгового представника США Роберта Лайтхайзера і Прикордонно-митну службу США. Фото: Reuters

Близько 3,5 тис. американських компаній, в тому числі Tesla, Ford Motor, Target, Walgreen і Home Depot, подали позов до суду проти адміністрації США. Вони стверджують, що федеральна влада США незаконно підвищили мита на китайські товари. Про це повідомляє "Голос Америки".

В якості відповідачів назвали Торгового представника США Роберта Лайтхайзера і Прикордонно-митну службу США.

Згідно з позовом, адміністрація США порушила раніше встановлені правила щодо введення тарифів і ряд процедур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп мало не втратив президентства через Україну

"Адміністрація Дональда Трампа стверджує, що підвищення мит виправдане, оскільки Китай продовжує розкрадання американської інтелектуальної власності та зобов'язує американські компанії надавати доступ до їх технологіями в обмін на право роботи на китайському ринку", - йдеться в повідомленні.

Президент США Дональд Трамп прийме результати листопадових виборів, якщо голосування буде дійсно вільним і чесним. "Президент прийме результати вільних і чесних виборів. Він прийме волю американського народу", заявила прессекретар Білого дому Кейлі Макенані.

Зараз ви читаєте новину «Tesla, Ford Motor і Target: 3,5 тис. американських компаній подали позов проти адміністрації Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі