вівторок, 29 червня 2021 04:20

"Тероризм, переслідування, викрадення". США не рекомендують своїм громадянам їхати в Росію

"Тероризм, переслідування, викрадення". США не рекомендують своїм громадянам їхати в Росію
США рекомендують американцям утриматися від подорожі в Росію. Фото: oilpoint.com.ua

Громадянам США не радять їхати в Росію. Такі рекомендації продовжив Держдеп Сполучених Штатів.

"Не подорожуйте в Росію через тероризм, переслідування з боку російських урядових службовців безпеки, обмежені можливості посольства надавати допомогу громадянам США в Росії та довільне застосування місцевого законодавства.

Перегляньте також можливість поїздок через Covid-19 та пов'язані з цим обмеження", йдеться в повідомленні Держдепу.

Також американців застерігають від поїздок на "Північний Кавказ, включаючи Чечню та гору Ельбрус, через тероризм, викрадення людей та ризик заворушень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США створили таємні війська для боротьби з Росією - ЗМІ

Не рекомендують подорожувати "у Крим через окупацію Росією української території та зловживання з боку окупаційної влади".

Раніше МЗС Росії попередило своїх громадян про "високу небезпеку" під час їх поїздок у США і країни, що мають з Вашингтоном угоди про видачу.

У відомстві нагадали, що за минулі два роки за запитами Вашингтона в різних європейських країнах "були схоплені близько 20 громадян Російської Федерації, а всього в жорна американського карального правосуддя потрапили понад 60 людей".

Зараз ви читаєте новину «"Тероризм, переслідування, викрадення". США не рекомендують своїм громадянам їхати в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі