четвер, 17 березня 2022 16:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Швейцарський банк перестав видавати картки Visa та Mastercard росіянам

Швейцарський банк перестав видавати картки Visa та Mastercard росіянам
Раніше банк попри санкції видавав картки. Фото: Pexels

Швейцарський інтернет-банк Dukascopy Bank припинив видачу карток Visa та Mastercard резидентам Росії.

Про це йдеться у відповіді банку українській програмі "Схеми".

"Банк повідомляє, що нещодавно припинив видачу Visa/Mastercard для клієнтів, які проживають в Росії. Dukascopy Bank, будучи швейцарським банком, прагне дотримуватись усіх застосованих швейцарських правил, включно із санкціями, які підтримує Швейцарія", – йдеться у відповіді на адресу журналістів.

У Dukascopy Bank сказали, що дотримуються всіх санкцій та пов'язаних з ними регулювань, згідно з законодавством Швейцарії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Visa та Mastercard не працюватимуть в Росії

"Щодо поточної ситуації в Україні, банк вважає, що це жахлива гуманітарна катастрофа, і висловлює щире співчуття всім постраждалим", - йдеться у листі.

Раніше стало відомо, що швейцарський інтернет-банк Dukascopy Bank дозволяє громадянам Росії, яка веде війну проти України, відкривати мультивалютний рахунок. Він, зокрема, дає доступ до пластикових чи віртуальних карток міжнародних платіжних систем Visa чи Mastercard.

У банку обіцяють, що замовивши таку картку, можна "сплачувати товари та послуги усюди, де приймаються Visa і Mastercard".

Зараз ви читаєте новину «Швейцарський банк перестав видавати картки Visa та Mastercard росіянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі