вівторок, 03 березня 2020 11:05

Стало відомо, коли з'являться ліки проти коронавірусу

Стало відомо, коли з'являться ліки проти коронавірусу
Фото: EPA-EFE/STRINGER CHINA OUT

Віцепрезидент США Майк Пенс заявив, що ліки проти коронавірусу COVID-19 можуть бути готові влітку або на початку осені.

За його словами, вакцина може бути відправлена на клінічні випробування протягом найближчих шести тижнів, але вона буде повністю готова тільки наприкінці поточного року, повідомляє Politico. Він зазначив, що в США коронавірус виявили у 43 осіб, шестеро загинули.

Науково-медичні установи США почали дослідження нових препаратів проти коронавірусу COVID-19 на пацієнтах, у яких підтверджено зараження.

Про це повідомляв Національний інститут здоров'я США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житло впаде в ціні до критичної позначки – економіст спрогнозував нову кризу

"Медичний центр Університету Небраски в місті Омаха розпочав невибіркове контрольоване клінічне дослідження, спрямоване на оцінку безпечності й ефективності антивірусного препарату Remdesivir, який приймають госпіталізовані дорослі пацієнти з діагнозом коронавірусної хвороби COVID-19", - зазначили в установі.

Першим учасником випробування став громадянин США, евакуйований з круїзного судна Diamond Princess, що перебуває в японському порту Йокогама.

Станом на вівторок, 3 березня, кількість заражених новим типом коронавірусу Covid-19 у всьому світі склала 90 182.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли з'являться ліки проти коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі