неділя, 12 травня 2024 13:03

"Ще до того, як зайду до Овального кабінету": Трамп озвучив новий термін закінчення війни в Україні

"Ще до того, як зайду до Овального кабінету": Трамп озвучив новий термін закінчення війни в Україні
Колишній президент США Дональд Трамп знову пообіцяв швидко закінчити війну в Україні. Фото: gettyimages.com

Колишній президент США Дональд Трамп, який претендує на новий термін у Білому домі, знову сказав, що знає, як швидко закінчити війну в Україні.

На черговій зустрічі з виборцями у Нью-Джерсі він озвучив новий термін припинення російської агресії, повідомляє LIGA.net.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп обіцяє скасувати рішення Байдена в обмін на повернення до Білого дому - ЗМІ

"Від першого дня, коли ми відберемо Білий дім у Джо Байдена, у нас будуть чотири найвеличніші роки в нашій історії. Після того, як я виграю вибори, ще до того, як я зайду до Овального кабінету, я вирішу жахливий конфлікт між Росією та Україною. Я їх добре знаю", - заявив Трамп.

Раніше колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп вже критикував Європу за недостатню допомогу Україні.

За словами західних аналітиків, є підстави вважати, що риторика кандидата в президенти Сполучених Штатів Дональда Трампа щодо України - це більше політичні заяви, ніж план дій. Адже у 2017-2021 роках він не пішов на жодні поступки щодо української території та не визнав анексію Криму Росією. Трамп також направив Україні летальну військову допомогу, зокрема протитанкові ракети Javelin.

Зараз ви читаєте новину «"Ще до того, як зайду до Овального кабінету": Трамп озвучив новий термін закінчення війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі