четвер, 30 серпня 2018 15:16

Росія почала будувати кордон з Україною посеред вулиці

Росія почала будувати кордон з Україною посеред вулиці
В селищі Міловому Луганської області російські прикордонники почали встановлювати огорожу на кордоні з Україною

29 серпня російські прикордонники почали монтувати стовпи для встановлення огорожі на кордоні України та Росії в Луганській області. У цьому місці лінія розмежування двох держав проходить посеред вулиці Дружби народів. З одного боку вулиці, в селищі Мілове, живуть українці, з іншого, в селищі Чертково Ростовської області РФ, - росіяни.

Про встановлення огорожі повідомив глава МВС України Арсен Аваков у Twitter, пише Новое Время.

"Луганська область, селище Мілове. Вулиця Дружби народів. Був такий радянський символ. Частина вулиці - Україна, частина Росія. Вчора російські прикордонники - молодці - почали встановлювати стовпи огорожі посеред вулиці. Ось така вона вийшла в підсумку "дружба народів" - написав Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розірвання дружби з РФ: перша фракція висловилася "за"

2014-го російські військові обстріляли українську прикордонну заставу в Міловому. Спробували напасти на військову частину. За словами Артура Короля, тодішнього керівника адміністрації Міловського району, відстояли селище його активні жителі, які вважали себе громадянами України.

Зараз селище Мілове залишається під владою України.

Україна розриває договір про дружбу і партнерство з Російською Федерацією. Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі із дипломатами.

Зараз ви читаєте новину «Росія почала будувати кордон з Україною посеред вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі