середа, 02 березня 2022 15:32

Росія планує запровадити воєнний стан - заборонять мітинги, обмежать зв'язок

Росія планує запровадити воєнний стан - заборонять мітинги, обмежать зв'язок
У Росії намагаються приховати від людей інформацію про війну. Фото: Pexels

Кремль може оголосити у Росії воєнний стан.

Про це написав радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у Twitter.

"4 березня обидві палати російського парламенту зберуться на екстрене позачергове засідання. На порядку, як я розумію, превентивне запровадження воєнного стану в РФ", - написав він.

Воєнний стан для росіян означатиме заборону на будь-які мітинги, відключенням будь-якого зв'язку із зовнішнім світом, об'ємними продовольчими та фінансовими обмеженнями.

"По всій країні зараз розпочинається евакуація тих, хто може собі це дозволити", - пише Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата другого раунду переговорів України з РФ

У Росії вже існує жорстка цензура стосовно інформації про вторгнення в Україну. Роскомнагляд забороняє усім ЗМІ навіть використовувати слово "війна". Лише "військова операція".

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Росія планує запровадити воєнний стан - заборонять мітинги, обмежать зв'язок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі