пʼятниця, 09 лютого 2024 23:01

Путін проговорився в інтерв'ю Карлсону - Bloomberg

Путін проговорився в інтерв'ю Карлсону - Bloomberg
Президент Росії Володимир Путін визнав, що просто хоче захопити чужі території. Фото: eastnews.ua

Президент Росії Володимир Путін у своєму інтерв'ю ультраправому публіцисту Такеру Карлсону фактично визнав, що повномасштабна війна проти України - це про територіальні завоювання, а не про захист самої Росії.

Про це написав колумніст Bloomberg Марк Чемпіон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не сказав нічого нового - в Єврокомісії висловились про інтерв'ю Путіна Карлсону

Коли Путіна спитали про війну, він розпочав розлогу лекцію про історію Київської Русі та України, починаючи аж з 862 року.

"Карлсон продовжував запитувати, чому все це має значення, але Путін пояснював, що він вторгся через очевидно щире переконання, що він повертає собі землі, які по праву належать Росії", - вказав Чемпіон.

Карлсону лише після наполегливих спроб вдалося повернути Путіна до головного меседжа, який він і хотів отримати: що Росія стала жертвою західної агресії і не мала іншого вибору.

Американський ультраправий журналіст Такер Карлсон може потрапити під санкції ЄС після інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним.

Карлсон відомий антиукраїнськими заявами та поширенням російських фейків про війну в Україні.

Євродепутат і колишній прем'єр-міністр Бельгії Гі Верхофстадт назвав Карлсона рупором Путіна і кандидата у президенти США Дональда Трампа. Він закликав ЄС розглянути заборону на в'їзд для Карлсона.

Зараз ви читаєте новину «Путін проговорився в інтерв'ю Карлсону - Bloomberg». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі