субота, 22 липня 2023 13:10

Пригожин вирішив стати "білоруським" бізнесменом ‒ зареєстрував компанію

Пригожин вирішив стати "білоруським" бізнесменом ‒ зареєстрував компанію
Ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин зареєстрував компанію в Білорусі. Фото: gettyimages.com

Ватажок терористичної групи "Вагнера" Євген Пригожин вирішив зайнятися бізнесом у Білорусі.

Він зареєстрував там компанію, якою на 100% володіє російське ТОВ "Конкорд Менеджмент та Консалтинг". Про це повідомляє білоруське видання Reform-by.

Журналісти з'ясували, що такі відомості містяться в Єдиному держреєстрі юросіб Мін'юсту Білорусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ може статися новий бунт – ГУР

Основним видом діяльності нової компанії Пригожин заявив "Управління нерухомим майном". Зазначається, що з ним можна зв'язатися телефоном +7 812 612-77-22.

За інформацією видання, товариство з обмеженою відповідальністю "Конкорд Менеджмент та Консалтинг" зі статутним фондом у 200 білоруських рублів (близько $80) було зареєстроване Могилівським облвиконкомом 19 липня 2023 року. Компанія зареєстрована за адресою: Осиповичський район, с. Ціль.

Саме біля цього населеного пункту дислокується польовий табір, куди прибули "вагнерівці" з Росії.

Російська приватна військова компанія "Вагнер" може відкрити ще одну свою базу на території Білорусі. Йдеться про Гомельщину, що неподалік кордону з Україною. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW). Аналітики нагадують, що у повномасштабній війні РФ проти України група "Вагнера" зазнала близько 80% втрат. У тому числі 28% "вагнерівців" було знищено.

Російський терорист Євген Пригожин вперше після бунту звернувся до бойовиків ПВК "Вагнер". Він назвав ситуацію на фронті "ганьбою" та назвав умови повернення на війну проти України. Пригожин також зазначив, що тепер "вагнерівці" робитимуть з білорусів "другу армію світу".

Зараз ви читаєте новину «Пригожин вирішив стати "білоруським" бізнесменом ‒ зареєстрував компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі