четвер, 11 липня 2019 16:21

Подумали, що теракт: футбольні фанати влаштували бійку

Подумали, що теракт: футбольні фанати влаштували бійку
У Братиславі сталась масова бійка. Фото: ua-football.com

Футбольні фанати з Польщі та Болгарії влаштували сутички у центрі Словаччини Братиславі.

Місцеві жителі, вирішили, що стався теракт, повідомляє UA-Football.

У Братиславі місцевий клуб "Слован" приймав "Сутьєску" з Чорногорії в рамках першого раунду плей-офф Ліги Чемпіонів. ЗМІ повідомляють, що вболвальники з цих країн не мають ніякого стосунку до безладів.

Безлади спровокували фанати з інших країн, зокрема, Польщі та Болгарії. Масова бійка відбулась в історичній частині міста. Ультрас використовували піротехніку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах поліція жорстко віддубасила фанатів - відео

Відбулось сутички між представниками софійського "Левскі" та польської "Краковії" за підтримки фанів "Аяксу" з Нідерландів. 11 липня болгари зіграють у Лізі Європи з словацьким "Ружомбероком", а фанати "Краковії" прямували на поєдинок проти іншої словацької команди - "Дунайської Стреди".

Поліція затримала близько 80 фанатів, швидка забрала кількох поранених.

У центрі Києва сталося масове зіткнення вболівальників київського "Динамо" та франкфуртського "Айнтрахта". Матч німецького клубу проти "Шахтаря" відбудеться в Харкові, але фанати прилетіли спочатку до Києва і відпочивали в одному з пабів на Хрещатику.

Зараз ви читаєте новину «Подумали, що теракт: футбольні фанати влаштували бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі