вівторок, 18 жовтня 2022 18:00

Падіння літака в Єйську: кількість загиблих різко зросла
Оновлено

Падіння літака в Єйську: кількість загиблих різко зросла
Після розбору завалів у Єйську на місці аварії літака виявили тіла 13 загиблих. Фото: t.me/lentachold

Унаслідок учорашнього інциденту в російському місті Єйськ, де літак упав у двір житлового будинку, загинули 13 людей, зокрема троє дітей.

Щонайменше 22 людей зазнали поранень, повідомив 18 жовтня помічник міністра охорони здоров'я Російської Федерації Олексій Кузнєцов, пише російське пропагандистське видання РИА.

"Після розбирання завалів у Єйську на місці аварії літака виявили тіла загиблих. 11 постраждалих перебувають у лікарні, з них дві вагітні жінки. Четверо постраждалих з важкими опіками переведені з Єйська в Краснодарську обласну лікарню", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли на відео пілота, який врізався у будинок у Росії

У міністерстві оборони країни-агресорки РФ стверджують, що в літака під час злету спалахнув один з двигунів. За словами губернатора регіону Веніаміна Кондратьєва, у багатоповерхівці пошкоджено щонайменше 17 квартир.

Оновлено на 16:00.

Кількість загиблих зросла до 14 осіб.

Оновлено на 18:00.

Кількість жертв виросла до 15, повідомляють російські ЗМІ. Серед загиблих – троє дітей.

У Росії в місті Єйськ Краснодарського краю військовий літак РФ упав на багатоповерховий житловий будинок. Пілоти катапультувалися. Міноборони РФ заявило, що винищувач-бомбардувальник здійснював "навчально-тренувальний політ". Проте в літаку був боєзапас.

Зараз ви читаєте новину «Падіння літака в Єйську: кількість загиблих різко зросла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі