четвер, 26 березня 2020 18:38

Офіційно хворих немає. Але КНДР таємно попросила світ допомогти

Офіційно хворих немає. Але КНДР таємно попросила світ допомогти
Люди в епоху кароновірусу. Фото: Reuters

У Корейській народно-демократичній республіці заражених коронавірусом немає, за офіційними заявами. При цьому влада таємно просить про допомогу.

Згідно з джерелами видання Financial Times, влада Північної Кореї насправді боїться, що швидке розповсюдження Covid-19 може зруйнувати систему охорони здоров'я країни.

"В уряду є набори для тестування Covid-19, і вони знають, як їх використовувати. Але кількість недостатня. Тому влада КНДР просить усі міжнародні організації про допомогу", - пише видання з посиланням на джерела.

Протягом усієї історії з пандемією коронавірусу КНДР офіційно не зафіксувала жодного зараженого на своїй території. Але експерти ззовні скептично поставились до цих заяв, враховуючи наближеність до Китаю, відсутність тестів і характер тоталітарного режиму країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф зняв моделей онлайн через карантин. Що з цього вийшло

26 березня вперше відбулася зустріч G20 в режимі онлайн. Її ініціював король Саудівської Аравії. Головна тема зустрічі - протидія розповсюдженню коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Офіційно хворих немає. Але КНДР таємно попросила світ допомогти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі