четвер, 26 березня 2020 16:10

Фотограф зняв моделей онлайн через карантин. Що з цього вийшло
5

Після початку карантину італійський фотограф Алессіо Альбі (Alessio Albi) з міста Перуджа почав знімати моделей через веб-додаток для відеодзвінків FaceTime.

Чоловік вирішив, що коли він не може виїжджати на зйомки, то робитиме це в режимі онлайн.

Упродовж тижня він встиг зробити фотосети з трьома моделями - італійками Еліс Пагані й К'ярою Шельсі, а також із росіянкою Аліною Бобильовою.

Переглянути цей допис в Instagram

Quarantine day 16 with my friend @alinabobyleva777 ,shot in webcam. Feels so good to be able to do what I love the most, even if stuck at home thousands of Km away.

Допис, поширений Alessio Albi (@alessioalbi)

"Ми з Аліною на карантині, нас розділяє 200 кілометрів. Щойно спонтанно сфотографував її на веб-камеру з ноутбука. Соціальне дистанціювання не означає, що ми повинні перестати творити. Нам пощастило, що ми живемо в епоху, коли в нас є всі необхідні ресурси. Залишайтеся вдома. Ми впораємося разом", - прокоментував він свою останню роботу.

Переглянути цей допис в Instagram

@chiarascelsi shot in webcam. Distance is no barrier.

Допис, поширений Alessio Albi (@alessioalbi)

Модель @omgitsmeg
Модель @omgitsmeg
Модель @omgitsmeg
Модель @omgitsmeg
Модель @omgitsmeg

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголених грудей поменшає. Коронавірус підкосив журнал Playboy

Альбі спеціалізується на портретній зйомці. Користувачі відзначили в коментарях, що навіть із поганою якістю вебкамери фотографу вдалося зробити їх "живими". Коли Альбі дорікнули, що моделі просто зробили селфі, він відповів, що сам вибудовував кадр та вказував пози.

"Звичайно, моделі самі це робили, а хіба не те саме відбувається при зйомці на "нормальну" камеру?" - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф зняв моделей онлайн через карантин. Що з цього вийшло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі