субота, 05 березня 2022 17:57

Обвал рубля: у Росії працівники заводу влаштували масштабний страйк

Обвал рубля: у Росії працівники заводу влаштували масштабний страйк
Люди почали страйкувати через втрату грошей. Фото: Скріншот

У Нижньокамську, Росія, на заводі "Гемонт" робітники з Туреччини влаштували страйк.

Причиною стала втрата грошей спричинена стрибоком курсу долара. Робітникам не сподобалося, що їм виплатили зарплату за старим курсом і вони вимагали відшкодувати різницю. Про це повідомляє "Уніан".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідентифікували частину полонених та вбитих російських окупантів

До страйкуючих вийшов керівник.

"На мітинг приїхав гендиректор Айрат Сафін, який пообіцяв, до кінця дня заробітну плату перерахувати всім робітникам підприємства", - зазначили в прес-службі.

Компанія "Гемонт" займається будівництвом промислових комплексів і виконує будівельно-монтажні роботи промислових комплексів. Компанія розпочала свою діяльність у Туреччині у 1990 році. У Росії з 2014 року, також працює в Іраку, Німеччині та Саудівській Аравії.

У Росії, як вказується на офіційному сайті компанії, працює у партнерстві з "Газпромнефть", "Газпром Авто", ТАІФ-НК, "Нижньокамськнафтохім", "Татнефть" та іншими компаніями. GEMONT має в своєму розпорядженні заводи з виготовлення трубопроводів і судин високого тиску в Туреччині та Росії.

1 березня Путін підписав указ, згідно якого забороняється вивозити із Росії готівкою більше $10 тис

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Обвал рубля: у Росії працівники заводу влаштували масштабний страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі