понеділок, 17 грудня 2018 07:48

Назвали переможницю конкурсу "Міс Всесвіт-2018": фото
6

Корону переможниці цього року Катріоні Грей вручила уродженка ПАР Демі-Лі Нель-Пітерс, яка здобула перемогу в 2017 році
Фото: Reuters
Представниця Філіппін 24-річна Катріона Грей перемогла в 67-му конкурсі краси "Міс Всесвіт"
Представниця Філіппін 24-річна Катріона Грей перемогла в 67-му конкурсі краси "Міс Всесвіт"
Представниця Філіппін 24-річна Катріона Грей перемогла в 67-му конкурсі краси "Міс Всесвіт"
Представниця Філіппін 24-річна Катріона Грей перемогла в 67-му конкурсі краси "Міс Всесвіт"

Представниця Філіппін 24-річна Катріона Грей перемогла в 67-му конкурсі краси "Міс Всесвіт", що відбувся в столиці Таїланду Бангкоку. Таке рішення винесло журі змагання 17 грудня.

Почесне друге місце посіла представниця Венесуели Стефані Гутьєррес. У трійку також увійшла учасниця від Південно-Арфіканской республіки Тамарін Грін, повідомляє Reuters.

Катріона Грей відома на батьківщині як телеведуча, співачка, театральна актриса і модель. На сайті конкурсу відзначається, що Грей має ступінь магістра з теорії музики. Вона займається питаннями захворювання ВІЛ і СНІД в організації Love Yourself, і працює волонтером в некомерційній організації Young Focus. Батько дівчини родом з Австралії, її мати - філіппінка.

Цього року організатори конкурсу постаралися запобігти можливим проблемам з активістами політичних рухів і стати толерантною майданчиком для молодих дівчат будь-якого походження. Приміром, в цьому році в конкурсі "Міс Всесвіт" брала участь трансгендер, "Міс Іспанія" 27-річна Анжела Понкі. Хоча участь трансгендерів було офіційно дозволено в 2012 році, жодна з претенденток так і не змогла пройти далі національного рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс світу-2018" поєднала ніжність, елегантність і сексуальність

Також вперше за всю історію змагання, членами журі стали виключно жінки, причому досить самостійні: підприємниці, бізнес-лідери та експерти індустрії.

Однак без скандалів не обійшлося - "міс США" Сара Роуз Саммерз під час підготовки до конкурсу "Міс Всесвіт" образила учасниць з В'єтнаму і Камбоджі: вона висміяла в соцмережах їх незнання англійської мови. Після того, як користувачі соцмереж звинуватили американку в расизмі і цькування дівчат, вона була змушена вибачитися.

Міжнародний конкурс краси "Міс Всесвіт" є щорічним і одним з найпрестижніших в світі, поряд з "Міс Світу", "Міс Інтернешнл" і "Міс Земля". Він проводиться з 1952 року.

У конкурсі краси "Міс Всесвіт 2018" взяли участь найкрасивіші дівчата із 94 країн. Красуні серед інших випробувань, дефілювали у креативних купальниках стилізованих під народні костюми різних країн.

Зараз ви читаєте новину «Назвали переможницю конкурсу "Міс Всесвіт-2018": фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі