четвер, 19 серпня 2021 07:51

Назвали місце України в європейському та світовому Covid-рейтингах

У світі за добу діагностували понад 694 тис. нових випадків Covid-19. Найбільше хворих виявили у США, Бразилії й Ірані.

У Європі за приростом хвороби лідирують Велика Британія, Франція та Росія, свідчать дані Worldometers. Україна за кількістю нових заражень знаходиться між Перу та Болгарією - на 53-му місці у світі. Поміж країн Європи вона на 14-му місці.

У США зафіксували понад 158 тис. нових інфікованих за добу, в Бразилії – понад 41 тис., а в Ірані – понад 39 тис. Далі за кількістю хворих у рейтингу знаходяться Індія з понад 35 тис. хворими та Британія - понад 33 тис. випадків інфікування.

Автор: Worldometers
  Україна — шоста в Європі за добовою смертністю
Україна — шоста в Європі за добовою смертністю
За добу у світі зафіксували понад 10,5 тис. летальних випадків хвороби. За смертністю від Covid-19 Україна на 35-му місці у світі і на шостому в Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нещеплені вчителі щотижня робитимуть платний Covid-тест

Смертність від Сovid-19 у світі досягне піку протягом місяця - вже на початку вересня 2021-го, а потім повільно знижуватиметься. У США очікують, що у світі до грудня 2021 року буде понад 5,3 млн смертей, пов'язаних з Сovid-19.

Зараз ви читаєте новину «Назвали місце України в європейському та світовому Covid-рейтингах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі