понеділок, 01 серпня 2022 19:42

Намет і орендована за 25 фунтів сукня: Джонсон із дружиною відгуляли річницю весілля
5

Борис Джонсон і Керрі Саймондс одружилися торік.
Фото: Getty Images
Дружина британського прем'єра є екозахисницею.
Маєток Дейлсфорд-хаус
Вечірка Бориса Джонсона та Керрі Джонсон
Сукня Керрі Джонсон

Дружина британського прем'єр-міністра Бориса Джонсона Керрі Саймондс орендувала сукню за 25 фунтів (1133 грн) для святкування першої річниці весілля.

Подружжя змогло відсвяткувати своє весілля на розкішній вечірці на території Дейлсфорд-хауса в Глостерширі, куди запросили своїх рідних і близьких, пише "ТСН".

У травні 2021 року Джонсон одружився з 33-річною екозахисницею.

На території Дейлсфорд-хауса встановили намет, де Борис і Керрі святкували свою першу річницю – ситцеве весілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонсон попрощався з посадою прем'єра фразою термінатора

Пишна вечірка мала відбутися раніше в заміській резиденції прем'єр-міністра Чекерс, та через скандал, пов'язаний із відставкою Джонсона, вирішили перенести святкування.

Керрі Джонсон з'явилася на вечірці в орендованій сукні від Savannah Miller, вартість оренди якої за добу становить 25 фунтів стерлінгів.

На жаль, фото Кері в ній немає, але можна роздивитися, який вигляд має сукня на фото з офіційного сайту. Зазвичай вартість такої сукні для купівлі становить 3 500 фунтів стерлінгів, проте Керрі вирішила, що краще орендувати її на веб-сайті Wardrobe HQ.

У Керрі і Бориса Джонсона є двоє дітей: син Вілфред і донька Ромі.

У липні у Великій Британій відбувся черговий раунд голосування за лідера правлячої Консервативної партії. За посаду прем'єра змагатимуться колишній міністр фінансів Ріші Сунак і Ліз Трасс. Перед цим Борис Джонсон подав у відставку.

У Палаті громад Джонсон закликав наступного прем'єра триматися ближче до американців і заступатися за українців.

Зараз ви читаєте новину «Намет і орендована за 25 фунтів сукня: Джонсон із дружиною відгуляли річницю весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі