субота, 16 травня 2020 11:50

Найбільша авіакомпанія масово звільняє працівників: назвали причину

Найбільша авіакомпанія масово звільняє працівників: назвали причину
Працівників авіакомпанії звільняють через коронавірус. Фото: airlines-inform.ru

Найбільша канадська авіакомпанія Air Canada звільнить більшу половину співробітників. Зараз там є 38 тисяч працівників. З них планують звільнити 19- 22,8 тисяч людей.

Про це повідомляє CBC.

Керівництво змушено піти на масові скорочення через загальну ізоляцію. Люди набагато менше літають. Кількість рейсів скоротилася на 95%, 225 літаків компанії простоюють.

Компанія буде скорочуватися протягом трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пандемія відступає: один із лоукостерів відновлює авіаперельоти

Канадський Союз державних службовців заявив, що він перебуває в заключній стадії переговорів з Air Canada щодо пом'якшення наслідків та інших питань.

Профспілка, яка захищає інтереси бортпровідників компанії, попросить їх скоротити робочий день, піти у відпустку на термін до двох років або звільнитися з наданням привілеїв на перельоти.

Для поновлення регулярного пасажирського сполучення в Міністерстві інфраструктури представили план із 3 етапів.

На першому етапі планують поновити міські автоперевезення (крім маршрутних таксі) та приміські (у межах одного району), внутрішньообласні маршрути, 50% приміських поїздів, які возитимуть людей з/на роботу в години "пік", поїзди "Інтерсіті+" далекого сполучення, нічний експрес, внутрішнє сполучення.

Зараз ви читаєте новину «Найбільша авіакомпанія масово звільняє працівників: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі