середа, 28 листопада 2018 07:52

"Мені не подобається ця агресія " - Трамп може скасувати зустріч з Путіним

"Мені не подобається ця агресія " - Трамп може скасувати зустріч з Путіним
Трамп може скасувати зустріч з Путіним. Фото: УНІАН.

Президент США Дональд Трамп пригрозив скасувати заплановану зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним через те, що Росія захопила три українських військово-морських судна в Азовському морі.

"Можливо, у мене не буде зустрічі. Мені не подобається ця агресія. Я не хочу цієї агресії взагалі", - сказав Трамп в інтерв'ю Washington Post.

Трамп сказав, щочекає "повного звіту" від команди національної безпеки про цей інцидент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воєнний стан підготує державу до ведення війни - Романенко

Якщо зустріч Трампа і Путіна в Аргентині під час саміту G20 відбудеться, вона стане першою зустріччю між президентами США і Росії з часу саміту в Гельсінкі в липні.

Раніше Трамп, прокоментував захоплення росіянами українських кораблів поблизу Криму. Він заявив, що йому не подобається те, що відбувається між Росією та Україною.

Вранці 25 листопада прикордонні кораблі РФ здійснили агресивні дії проти трьох кораблів ВМС ЗС України під час їх переходу з порту Одеси в порт Маріуполь Азовського моря. Зокрема, прикордонний корабель РФ здійснив таран рейдового буксира. У результаті зіткнення з прикордонними силами ФСБ РФ в Керченській протоці поранення отримали шість українських моряків.

Зараз ви читаєте новину «"Мені не подобається ця агресія " - Трамп може скасувати зустріч з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі