вівторок, 18 квітня 2017 17:15

Материнський інстинкт: жирафиха кумедно розібралася з ветеринаром

Материнський інстинкт: жирафиха кумедно розібралася з ветеринаром
Жирафиха Ейпріл відганяє ветеринара від свого малюка. Фото: YouTube

Самка жирафа на ім'я Ейпріл, яка стала зіркою YouTube завдяки дуже довгим пологам, рішуче захистила своє маля від ветеринара.

На кадрах видно, як медик хоче обстежити новонародженого жирафа. Проте Ейпріл демонструє турботу про малюка. Відганяє непроханого гостя ногами й тулубом. Ветеринарові довелося залишити вольєр, пише The Independent.

Ейпріл 15 років. Вона живе в зоопарку Animal Adventure Park, штат Нью-Йорк. Мала народити малюка в лютому. Зоопарк запустив відеотрансляцію з її вольєра. Два місяці глядачі з усього світу стежили за процесом. Однак нічого не відбувалося. За цей час у тварини з'явилася армія шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені з'ясували, коли у жирафів шия стала довга

15 квітня Ейпріл народила жирафеня. За пологами в прямому ефірі спостерігали не менш як 1,2 млн користувачів. Маля важить близько 70 кг. Це четверте дитинча тварини.

"У нас народився хлопчик! Все пройшло ідеально. Це приголомшливо", - заявив власник зоопарку Джордан Патч.

У Кенії знайшли рідкісного білого жирафа. Фотограф Джеймі Мануель зробив його знімки. Чоловік поїхав туди спеціально, щоб побачити цю незвичайну тварину.

Зараз ви читаєте новину «Материнський інстинкт: жирафиха кумедно розібралася з ветеринаром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі