субота, 15 червня 2024 11:11

Пожартував про вік: Байден привітав Трампа із Днем народження

Пожартував про вік: Байден привітав Трампа із Днем народження
Президент США Джо Байден привітав Дональда Трампа із Днем народження. Фото: apnews.com

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден жартівливо привітав із Днем народження свого конкурента на виборах Дональда Трампа.

Експрезидент США відсвяткував 78-річчя 14 червня. Своє привітання Байден опублікував у соцмережі X.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден відреагував на вирок суду у справі Трампа

"Із 78-річчям, Дональде. Прийміть це від одного старого іншому. Вік - це лише число. А ось вибори - це вибір", - зазначив чинний президент США.

Байден також опублікував відео, у якому порівнював свої досягнення з діями Трампа. Зокрема в одному з кадрів ідеться, що Трамп обіцяв бути диктатором.

За інформацією видання Independent повідомило, що республіканці в Конгресі подарували Трампу торт із 47 свічками. Таким чином вони показали сподівання, що Трамп стане 47-м президентом США.

У світі 43% людей схильні довіряти президенту США Джо Байдену. Його супернику Дональду Трампу вірять 28%, свідчать результати опитування, проведеного дослідницьким центром Pew Research Center.

Трамп найбільш популярний в Угорщині та Тунісі. Обидва політики отримали одні зі своїх найвищих оцінок довіри на Філіппінах: у Байдена - 77%, у Трампа - 68%.

Зараз ви читаєте новину «Пожартував про вік: Байден привітав Трампа із Днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі