неділя, 08 серпня 2021 17:05

Мати на тиждень кинула 1,5-річну доньку в квартирі. Дитина померла від голоду

Мати на тиждень кинула 1,5-річну доньку в квартирі. Дитина померла від голоду
У Великій Британії 18-річна мати кинула свою 1,5-річну доньку в квартирі на шість днів. Дитина померла. Фото: pixabay.com

У Великій Британії 18-річна Верфі Куди кинула доньку 1 рік 8 місяців в квартирі на шість днів. А сама відправилася святкувати свій день народження. Дитина померла від голоду.

Горе-матері винесли вирок. Вона отримала дев'ять років в'язниці, повідомляє ВВС.

Зазначається, що трагедія сталася 2019-го. Поки дитина помирала в квартирі, жінка побувала в Лондоні зі своїм хлопцем. І розважалася як "безтурботний підліток".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір заморила дитину голодом, бо не хотіла носити "товстозадого"

Повернувшись додому, вона подзвонила в "швидку" і сказала, що її донька не дихає. Медики констатували смерть дитини. Причиною смерті став голод і грип, а також зневоднення і висип від підгузників.

Спочатку горе-матір запевняла поліцію, що весь час була з дитиною в квартирі, а також брала доньку з собою в Лондон. Однак відео з камер спостереження довели зворотне.

12 років в'язниці отримала Владислава Трохимчук, яка на 11 днів покинула без нагляду власних дітей. 12-місячного Данила й Анну, 2 роки і 10 місяців, тоді 21-річна Владислава Трохимчук зачинила в кімнаті столичної орендованої квартири наприкінці листопада 2016-го. Двері підперла кріслом. Із їжі залишила кілька цукерок, пачку печива, кукурудзяні палички. Коли повернулася, застала мертвого сина й виснажену доньку. За місяць до цього Владислава народила третю дитину. Усі — від різних чоловіків. Новонароджена дівчинка мешкала з батьком у районі столичних Березняків. Ті дні жінка провела з ними. Тим часом старші діти їли шпалери та власні випорожнення.

Зараз ви читаєте новину «Мати на тиждень кинула 1,5-річну доньку в квартирі. Дитина померла від голоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі