неділя, 20 червня 2021 17:32

Матір заморила дитину голодом, бо не хотіла носити "товстозадого"

Матір заморила дитину голодом, бо не хотіла носити "товстозадого"
Карлі Гаррікес пред'явлено звинувачення в ненавмисному вбивстві / Поліція Нью-Йорка

17 червня у США взяли під варту 28-річну Карлу Гаррікес, звинувативши в тому, що заморила голодом свого семимісячного сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбили вагітну, щоб вирізати з неї дитину, задля грошей

Жінці пред'явили звинувачення в ненавмисному вбивстві. Її син Кемарі помер в їхньому помешканні в Нью-Йорку 20 жовтня 2020 року. Розтин показав, що дитина страждала від важкого недоїдання і важила 4,5 кг, пише Daily Star.

"На жаль, протягом семи коротких місяців життя він страждав від нестачі їжі й був майже без медичної допомоги. Він помер з недостатньою вагою, втративши м'язи, послабивши кістки і підчепивши інші хвороби. Мати була його єдиним опікуном", - сказала окружний прокурор Мелінда Кац.

"Я маленька людина, 45 кг. Я не огрядна, і не буду носити товстозаду дитину", - відповіла на звинувачення Карла.

У виправдання мама розповіла, чому ввела строгу обмежувальну дієту новонародженому. Вона пояснила, що привчала так дитину до веганства, яке записано в Біблії.

Мама сама викликала швидку допомогу, коли дитина втратила свідомість. За даними поліції Нью-Йорка, Кемарі був оголошений мертвим після того, як його знайшли без свідомості.

Зараз ви читаєте новину «Матір заморила дитину голодом, бо не хотіла носити "товстозадого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі