вівторок, 06 липня 2021 18:10

Винесли новий вирок матері, яка замордувала голодом дітей

Винесли новий вирок матері, яка замордувала голодом дітей
Владислава Трохимчук із селища Іванівка ­Первомайського району на Миколаївщині обіймає сина Данила. Хлопчик помер, коли мати покинула його з сестрою без їжі на дев'ять днів. Фото: vk/Владислава Трохимчук

12 років в'язниці отримала Владислава Трохимчук, яка на 11 днів покинула без нагляду власних дітей.

Таке рішення виніс Голосіївський райсуд Києва, повідомили в пресслужбі столичної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горе-матері, яка заморила дітей голодом, скасували вирок

"До 12 років позбавлення волі засуджено жінку, яка на 11 днів залишила у квартирі двох своїх дітей, одна з яких померла від голоду. 29 серпня 2019-го Голосіївський районний суд засудив обвинувачену до восьми років за залишення в небезпеці. Оскільки прокуратура наполягала на призначенні жінці довічного позбавлення волі за умисне вбивство малолітньої дитини, вирок був оскаржений. Апеляційний суд скаргу задовільнив. Вирок скасував. А справу направив на новий судовий розгляд", - сказано в повідомленні.

Під час судового розгляду прокурор повністю довів вину обвинуваченої, додали в прокуратурі.

Жінка перебуває під вартою. Після вивчення тексту вироку окружна прокуратура вирішить питання про можливість внесення апеляційної скарги.

12-місячного Данила й Анну, 2 роки і 10 місяців, тоді 21-річна Владислава Трохимчук зачинила в кімнаті столичної орендованої квартири наприкінці листопада 2016-го. Двері підперла кріслом. Із їжі залишила кілька цукерок, пачку печива, кукурудзяні палички. Коли повернулася, застала мертвого сина й виснажену доньку. За місяць до цього Владислава народила третю дитину. Усі — від різних чоловіків. Новонароджена дівчинка мешкала з батьком у районі столичних Березняків. Ті дні жінка провела з ними. Тим часом старші діти їли шпалери та власні випорожнення, за словами власників квартири. Самотужки намагалися вибратися з кімнати. Біля вхідних дверей вирвали шматок лінолеуму.

Зараз ви читаєте новину «Винесли новий вирок матері, яка замордувала голодом дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі