пʼятниця, 02 липня 2021 11:57

Крокодил навів жаху - заліз у дім і нападав на людей

Крокодил навів жаху - заліз у дім і нападав на людей
Страшні кадри приголомшили багатьох в соцмережах / Indian Express

Крокодил на Шрі-Ланці спричинив паніку в місті після того, як заліз в будинок і спробував напасти на людей, які спробували схопити його.

Мешканці будинку помітили рептилію, близько 2,5 м завдовжки. Хижак чекав біля головних дверей їх будинку о 5 ранку. Про це пише Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кирилівці знайшли мертвого крокодила

Сім'я зателефонувала рятувальникам, які займаються дикою природою. Вони годинами намагалися зловити крокодила, коли той розгнівався. Інцидент стався в місті Хабаранагама.

На відео рятувальної операції видно крокодила з широко відкритою пащею, коли рятувальники прибули на місце події. Вони використали палиці иа мотузки, щоб утримати рептилію, коли та кинулася на них в спробі напасти.

Зрештою, їм вдалося зв'язати крокодила мотузками, але збуджена рептилія спробувала знову напасти, виплутавшись з них. Нарешті, рятувальникам вдалося зловити хижака, закривши очі чорною тканиною, і зв'язавши перед тим, як завантажили його у вантажівку, щоб доставити в безпечне місце. Хижака випустили в прилеглому національному парку.

Натовпи з околиць зібралися, щоб подивитися на дику рептилію, поки розгорталася драматична рятувальна операція. Місцеві повідомили, що крокодил міг проникнути в житловий район в пошуках їжі та води з неподалік розташованого озера Макіччіава, оскільки воно висихає.

У ПАР сибірський тигр в парку для хижаків Seaview Predator Park переліз майже чотириметровий паркан і вбив працівника. Той загинув після того, як електричне огорожу вольєра хижака відключили на технічне обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «Крокодил навів жаху - заліз у дім і нападав на людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі