субота, 20 червня 2020 14:48

Корея пригрозила США ядерною зброєю

Корея пригрозила США ядерною зброєю
Північна Корея знову нагадала про свою ядерну зброю. Фото:pixabay

У Північній Кореї заявили, що готові використати ракети стратегічного призначення ядерну зброю проти США.

У заяві посольства КНДР у Москві напередодні 70-ї річниці початку Корейської війни зазначили, що протягом десятиліть США робили нові ворожі акції, повідомляє ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР "розриває" всі лінії з Південною Кореєю

"Цього року американська вояччина розгортає в Південній Кореї і в прилеглих до неї зонах всякі військові маневри, головна мета яких – пересування й розгортання на Корейському півострові американських збройних сил з-за кордону та з материкової частини й швидке завдання удару по КНДР", – вважають у посольстві.

"Новий виток корейської війни впише в історію людства особливо сенсаційну подію, що покладе край ще одній імперії, ім'я якій – США", – підкреслюється в заяві.

Північна Корея розглядає можливість ввести війська в демілітаризовану зону на кордоні з Південною Кореєю. Хочуть "перетворити кордон на фортецю і посилити військову пильність щодо Півдня". План втілення розробляє військове керівництво країни.

Зараз ви читаєте новину «Корея пригрозила США ядерною зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі