неділя, 16 серпня 2020 11:16

Ізраїль відповів на ракетний обстріл з сектора Газа

Ізраїль відповів на ракетний обстріл з сектора Газа
ЦАХАЛ атакував ракетний склад ХАМАСу у відповідь на обстріли Фото: newsru.co.il

Військово-повітряні сили Армії оборони Ізраїлю у ніч на 16 серпня завдали ударів по об'єктах терористичної організації ХАМАС.

Раніше в Ізраїлі зафіксували запуск з сектора повітряних куль з бомбами і 3 ракет, дві з яких вдалося збити системою ПРО "Залізний купол", повідомляє NEWSru.co.il.

Зазначається, що уламки протиракети "Залізного купола" впали у подвір'ї будинку в Сдероті, пошкодивши будівлю. 58-річному чоловіку, пораненому склом, і двом жінкам, які тікали в бомбосховище, медики надали необхідну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сектор Гази випустив по Ізраїлю 20 ракет, Ізраїль вдарив у відповідь по Газі і Дамаску

Згодом ізраїльські ВПС випустили не менше 6 ракет по військовому об'єкту "Аль-Кадісія" на півдні сектора. Міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц наказав повністю закрити зону для рибальства у берега сектора Газа у відповідь на "вогняний терор", заворушення біля паркану безпеки і спробу ракетного обстрілу.

Нещодавно Ізраїль погодив умови мирної угоди з Об'єднаними Арабськими Еміратами. Ізраїль не оголошуватиме суверенітет над західним берегом річки Йордан. Водночас, мусульмани зможуть вільно відвідувати святині Єрусалима.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль відповів на ракетний обстріл з сектора Газа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі