вівторок, 05 квітня 2022 23:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Джонсон закликав росіян включити VPN і побачити правду про Бучу

Джонсон закликав росіян включити VPN і побачити правду про Бучу
Передмістя Києва після приходу російсих окупантів. Фото: Офіс президента

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон звернувся до громадян РФ із закликом шукати правдиву інформацію про війну в Україні.

Джонсон заговорив російською, розповів про звірства, які чинять російські окупанти на території України у відеозверненні.

Він закликав включити VPN і пошукати інформацію про звірства російських військових в Бучі, Ірпені та інших містах України, адже російська влада приховує правду від громадян РФ.

"Росіяни заслуговують на правду. Ви заслуговуєте на те, щоб знати факти", - сказав Джонсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залежність від РФ: Велика Британія збирається заявити про амбітні плани

"Ваш президент знає, що якщо ви побачите, що відбувається, то не підтримуватимете його війну", - сказав британський прем'єр.

У Бучі російські окупанти вбивали мирне населення - людям стріляли в потилиці. Убивали сім'ями: дітей, жінок, бабусь, чоловіків.

Місто було в окупації рашистів майже місяць, тепер Бучу взяли під контроль українські воїни. Місію Міжнародного кримінального суду й міжнародних організацій закликали зібрати докази воєнних злочинів Росії.

Зараз ви читаєте новину «Джонсон закликав росіян включити VPN і побачити правду про Бучу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі