вівторок, 13 червня 2017 12:16

Двоє екс-"беркутівців" розганяли мітинги в Москві

Колишній командир київського полку "Беркут" Сергій Кусюк, який втік з України під час Євромайдану, розганяв вчорашні антикорупційні мітинги у формі ОМОНу в Москві.

Крім нього користувачі соцмереж повідомляють про ще одного українця, який зрадив батьківщину, пише "Лівий берег".

Саме командир координував розгін студентів в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року. Тоді на майдані Незалежності жорстоко побили до двох сотень людей.

Автор: Дождь
  Сергій Кусюк координував "беркутівців" під час розгону Євромайдану у 2014 році
Сергій Кусюк координував "беркутівців" під час розгону Євромайдану у 2014 році
У 2014 році Кусюк втік в анексований Крим. Влітку 2015-го ГПУ оголосила його в розшук за підозрою в перешкоджанні проведення мітингу і перевищенні службових повноважень.
Також користувачі соцмереж опублікували фото ще одного бійця ОМОНу, який був співробітником "Беркута", а згодом втік у РФ. Чоловік родом з Луганська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філатов призначив екс-"беркутівця" головою муніципальної поліції

На антикорупційному мітингу в центрі Москви затримали не менш 700 осіб. 12 червня у Росії відзначають День Росії. Приводом для проведення антикорупційних мітингів по всій федерації вдруге стало розслідування про "таємну імперію" Дмитра Медведєва. Перед початком мітингів у Москві стало відомо про затримання російського опозиціонера Олексія Навального. Його пов'язали в під'їзді будинку, навіть не дочекавшись, доки той прибуде на мітинг.
Зараз ви читаєте новину «Двоє екс-"беркутівців" розганяли мітинги в Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі