четвер, 08 серпня 2019 20:32

Чоловік з мачете влаштував масову різанину

Чоловік з мачете влаштував масову різанину
Зараз чоловіка затримали. Фото: ABC News

33-річний чоловік з ножем і мачете влаштував різанину у місті Гарден-Гроув в Південній Каліфорнії.

Підозрюваний пограбував місцеву пекарню. Через годину після цього поліція виявила тіла двох чоловіків у житловому комплексі поблизу, повідомляє ABC News.

Один постраждалий помер на місці, інший у лікарні.

Потім злочинець пограбував організацію, що займається переведенням у готівку чеків. Через 25 хв напав на співробітницю страхової компанії. Вона вижила.

Через 4 хв нападник посварився з працівником заправки та кілька разів вдарив його ножем і мачете. Ледь не відрізав заправнику ніс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва сталася кривава бійка з різаниною

Після цього чоловік пограбував магазин, зарізав озброєного охоронця і забрав у нього пістолет. Потерпілий помер.

Поліція з'ясувала, що раніше підозрюваний пограбував магазин Metro і вбив його співробітника. Нападник затриманий. У поліції повідомили, що він не був пов'язаний ні з однією з жертв. Він проживав у житловому комплексі, де були знайдені перші двоє загиблих.

У Центрально-Міському районі в Кривому Розі 44-річний чоловік поранив серед вулиці ножем 2-х чоловіків і 36-річну жінку. Сам із місця події втік на велосипеді. Потерпілих доставили до лікарні, а нападника згодом затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з мачете влаштував масову різанину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі