вівторок, 11 травня 2021 16:13

Чоловік виграв у лотерею п'ять разів за рік і це зруйнувало його життя

Чоловік виграв у лотерею п'ять разів за рік і це зруйнувало його життя
Карло Массетті / Supplied

Мільйонер, який виграв у лотерею п'ять разів за рік, розповів, як це зруйнувало його життя.

47-річний Карло Массетті відсидів у в'язниці, страждав на психічний розлад, розлучився й утратив кількох близьких друзів. Від часу виграшу минуло дев'ять років. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mega Millions США розіграють $ 277 млн у п'ятницю. Дізнайтеся, як узяти участь у тиражі з України! (PR)

Колишній трунар, виходець із Нової Зеландії, який зараз живе в австралійському Сіднеї, каже, що його удача закінчилася невдовзі після того, як почали надходити гроші. Він постав перед судом 2018 року після того, як колишня дружина Даніель Преббл звинуватила його в нападі після краху п'ятирічних стосунків.

Справу закрили, бо 30-річна Преббл не з'явилася на слухання. Пізніше вона повернулася в рідну Нову Зеландію.

"Це перевернуло моє життя з ніг на голову. Звинувачення зняли в суді, але вони зруйнували моє життя. У результаті мені поставили діагноз посттравматичний стресовий розлад і важка депресія", - сказав Массетті.

Чоловік провів певний час у в'язниці після пред'явлення звинувачень у домашньому насильстві. Там, за його словами, він став мішенню для нападів співкамерників, які вважали, що він багатій.

Массетті отримав разом $2 млн за п'ять виграшів у лотерею 2012 року. Але він каже, що багатство не принесло йому щастя, радше навпаки, бо всі хотіли від нього тільки грошей. Він відмовлявся давати чи позичати друзям, що призводило до конфліктів і руйнування стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік виграв у лотерею п'ять разів за рік і це зруйнувало його життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі