четвер, 02 листопада 2023 11:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Це не назавжди - у ГУР прокоментували снаряди з КНДР

Це не назавжди - у ГУР прокоментували снаряди з КНДР
Північній Кореї самій необхідні снаряди. Фото: РосЗМІ

Північна Корея не зможе постійно надавати Росії снаряди.

Хоч у неї і значні запаси. Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов сказав про це в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КНДР могла передати Росії балістичні ракети - ЗМІ

"Запаси Північної Кореї значні, але вони не безмежні. І покривати лише Північна Корея потребу Росії в війні і в артснарядах не зможе. Навіть названі цифри, оприлюднені, мова йде про два місяці війни. І звичайно Північна Корея такими темпами не може постачати в Російську Федерацію, і тим самим послаблювати і себе, оскільки у них є свої плани та політичні цілі і амбіції. Тому це важливий фактор, який впливає, на який треба зважати", - зазначив він.

КНДР надала Росії понад 1 мільйон артилерійських снарядів для використання у війні проти України.

На закритому брифінгу з південнокорейськими законодавцями в середу Національна служба розвідки заявила, що з серпня було відправлено близько 10 партій озброєння з Північної Кореї до Росії. Про це журналістам заявив Ю Санг-Бам, член керівної Партії влади народу, який входить до парламентського комітету з питань розвідки.

Зараз ви читаєте новину «Це не назавжди - у ГУР прокоментували снаряди з КНДР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі