понеділок, 10 травня 2021 16:34

Бойовика ДНР Лусваргі арештували за зберігання наркотиків

У Бразилії арештували 36-річного колишнього бойовика ДНР Рафаеля Маркуса Лусваргі за зберігання наркотиків і боєприпасів.

Його та 25-річного чоловіка поліцейські затримали під час патрулювання в муніципалітеті Презіденті-Пруденті, повідомляє Globo.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримані на кордоні з Росією пособники ДНР дали важливі свідчення - відео

Один із чоловіків дав неправдиві свідчення про себе, однак згодом поліція виявила, що це Рафаель Лусваргі. Інший чоловік під час допиту заявив, що хотів купити в нього марихуану.

Екс-бойовик ДНР зізнався, що в нього вдома зберігаються наркотики та патрони. Під час обшуку у його будинку знайшли 25 кг марихуани, пакет із кокаїном та 350 патронів.

 
 

Лусваргі заявив, що приїхав в муніципалітет в пошуках роботи, а боєприписи та наркотики він зберігав вдома нібито на прохання невідомих, які платили йому 3000 бразильських реалів на місяць (приблизно 15,5 тис. грн).

В Італії поліція розшукала 50-річного колишнього поліцейського, який воював на боці проросійських незаконних збройних формувань. Тепер проти чоловіка відкрили нове кримінальне провадження. Його звинувачують в терористичній діяльності. У помешканні чоловіка вже пройшли обшуки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовика ДНР Лусваргі арештували за зберігання наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі