вівторок, 03 вересня 2019 13:09

Білорусь закрила кордон із Україною – Лукашенко пояснив причину

Білорусь закрила кордон із Україною – Лукашенко пояснив причину
Олександр Лукашенко про те, чому закрили кордон із Україною. Фото із відкритих джерел.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Мінськ був змушений закрити кордон з Україною через потік зброї, що хлинув із цієї країни.

"Ми змушені були зі своїми братами, близькими людьми (з Україною. - Gazeta.ua) повністю закрити кордон наглухо, ще більше ніж із Північноатлантичним блоком, який для нас завжди із давніх часів нібито здавався ворогом номер один", - заявив Лукашенко у вівторок у Мінську на міжнародній антитерористичній конференції, передає "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня знань у Росії співали "блатні" пісні про алкоголь

"Хлинув потік зброї. Ну, а там, де зброя у руках у звичайних людей і особливо націоналістично налаштованих, чекай тероризму", - сказав президент.

Лукашенко вважає, що посилення контролю на кордоні з Україною - це "найстрашніше і наразі триває".

Ввечері 30 серпня у селі Новоборзинське Борзинського району Забайкальського краю Росії розірвалися кілька артснарядів. Неподалік розташований полігон "Борзя-Нова", де російські військові могли виконувати навчальні стрільби і влучити в село.

Зараз ви читаєте новину «Білорусь закрила кордон із Україною – Лукашенко пояснив причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі