вівторок, 16 липня 2024 06:57

Байден відповів на питання про свій вік та фізичний стан

Байден відповів на питання про свій вік та фізичний стан
Президент США Джо Байден впевнений у перемозі. Фото: eastnews.ua

Чинний президент США Джо Байден не відмовляється від участі у виборчих перегонах.

Він не вважає свій вік проблемою, передає NBC News.

"Я старий. Але я лише на три роки старший за Трампа, це по-перше. А по-друге, моя гострота розуму до біса хороша. За три з половиною роки я зробив більше, ніж будь-який президент за довгий-довгий час. Тож я готовий, щоб мене судили на цей предмет. Я розумію, чому люди кажуть: "Боже, йому 81 рік. Ого! Яким він буде, коли йому буде 83 чи 84 роки?" Це слушне питання", - сказав Байден.

Президент збирається керуватися тим, що виборці-демократи обрали його під час праймеріз.

Байдена спитали, з ким він консультується, коли справа доходить до таких питань, як участь у виборах.

"Із собою. Я роблю це вже давно", - відповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден зробив нові заяви після замаху на Трампа

Байден переконаний у своїй перемозі.

"Послухайте, ми знали, що це буде напружена боротьба відтоді, як Дональд Трамп оголосив про свою участь у виборах. Дані опитувань показують багато різних речей, але між нами немає великого розриву. Це, по суті, жеребкування", - сказав чинний президент.

Журналісти кажуть, що під час інтерв'ю Байден часом говорив нерозбірливо, подекуди обривав слова чи вимовляв їх надто тихо.

"Що я роблю, так це виходжу й демонструю американському народові, що я володію всіма своїми здібностями, що мені не потрібні... нотатки. Мені не потрібні телесуфлери... – я можу вийти й відповісти на будь-які запитання", - казав він.

Байден закликав ЗМІ приділяти Трампу таку саму пильну увагу. Сказав, що під час дебатів колишній президент теж зробив кілька хибних заяв.

"У мене була погана, погана ніч. Я зовсім кепсько почувався. І… І я був, без того, щоб… - я облажався", - додав він, згадуючи ніч теледебатів.

13 липня у кандидата в президенти США Дональда Трампа стріляли, коли той виступав на мітингу в штаті Пенсильванія. В результаті атаки йому прострелили праве вухо.

Ще одна людина із присутніх на мітингу загинула. Стрільця, яким виявився 20-річний Томас Метью Крукс, було ліквідовано.

Зараз ви читаєте новину «Байден відповів на питання про свій вік та фізичний стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі