пʼятниця, 23 серпня 2024 14:10

В РФ ув'язнені захопили колонію і вбили тамтешнього співробітника - росЗМІ. Відео

В РФ ув'язнені захопили колонію і вбили тамтешнього співробітника - росЗМІ. Відео
У Росії заявили про захоплення ув'язненими колонії у Волгоградській області. Фото: t.me/mash

У Волгоградській області Російської Федерації в місті Суровікіно ув'язнені колонії №19 захопили в заручники співробітників федеральної служби виконання покарань.

Одного з працівників ФСВП убили. Про це у п'ятницю повідомили російські ЗМІ.

З повідомлень російських медіаресурсів, це сталося на засіданні дисциплінарної комісії колонії. Нападники називали себе членами ІДІЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію затопило вчетверте за два тижні - фото

Російський ТАСС написав, що "ФСВП повідомила про наявність постраждалих" і "в колонії проводиться операція зі звільнення заручників".

Повідомили, що "мінімум троє ув'язнених напали на співробітників ФСВП в ВК-19".

"У ВК-19 УФСВП Росії по Волгоградській області (колонія суворого режиму) під час засідання дисциплінарної комісії засуджені захопили в заручники співробітників виправної установи. Наразі проводяться заходи зі звільнення заручників. Є постраждалі", - заявила ФСВП.

У мережі публікують кадри, імовірно, з цієї колонії. На підлозі у калюжах крові лежать чоловіки у формі. Один із чоловіків тримав у руці ніж.

Російські Telegram-канали повідомили, що в оперативній будівлі перебувають троє в'язнів, які захопили заручників. Вони вимагають вертоліт і два мільйони доларів. У разі переслідування пообіцяли убити заручників.

Російський слідком повідомив, що за фактом подій у колонії порушили кримінальну справу за статтями - захоплення заручників, що призвело до смерті і дезорганізація діяльності установ, що забезпечують ізоляцію від суспільства.

16 червня цього року у Росії заявляли, що в Ростові-на-Дону ув'язнені однієї з камер СІЗО-1 захопили у заручники двох співробітників установи. Тоді повідомлялося, що ув'язнені вибили шибки у камері і проникли в чергову частину. Ув'язнені заявляли, що є членами "Ісламської держави". Згодом у ФСВП повідомили, що нападників ліквідували, а заручників звільнили.

Зараз ви читаєте новину «В РФ ув'язнені захопили колонію і вбили тамтешнього співробітника - росЗМІ. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі