вівторок, 27 серпня 2024 09:52

Джамалі - 41. Дивіться, як змінилась зірка з юності (фото)
15

Джамала в юності
Фото: tochka.net
Джамала 2011 рік
Джамала 2013 рік
Джамала 2015 рік
Джамала 2015 рік

Українська співачка Джамала відзначає 41-річчя. Артистка перемогла на пісенному конкурсі "Євробачення 2016".

Gazeta.ua пропонує дізнатися цікаві факти з життя зірки та як вона змінилась з юності.

Справжнє ім'я виконавиці - Сусана Алімівна Джамаладінова. Народилася у сім'ї кримського татарина та вірменки. Пізніше переїхала до Мелітополя, а наприкінці 1980-х років - до села Малоріченське, що під Алуштою. Зростала в родині музикантів. Мати працювала викладачкою у музичній школі, а батько - диригент за освітою.

Після закінчення школи вступила до Сімферопольського музичного училища, згодом здобула академічну освіту в Національній музичній академії. Під час навчання брала активну участь у пісенних конкурсах, де часто перемагала

Сусана обрала оперний стиль. Згодом отримала пропозицію взяти участь у конкурсі "Нова хвиля". Вона погодилась і виступила на конкурсі під псевдонімом Джамала (Jamala), що є першою частиною її прізвища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже важко" - Джамала відверто розповіла про третє материнство

2016-го співачка взяла участь у пісенному конкурсі Євробачення, де виконала пісню "1944", присвячену депортації кримськотатарського народу. Виконавиця перемогла, набравши 534 бали. В травні того ж року отримала звання "Народної артистки України".

Ще до повномасштбаного вторгнення Джамала активно підтримувала українські традиції, ставала на захист жінок, дітей і тварин. Після початку війни зірка засудила збройну агресію Росії. Проживає в Києві. Зараз долучається до фінансових зборів на допомогу армії і проводить благодійні концерти.

Раніше Джамала похизувалась оновленою зачіскою. Зірка позувала з хаотичними локонами та чубчиком. Зробила контрастний макіяж і одягла чорну футболку з принтом.

Зараз ви читаєте новину «Джамалі - 41. Дивіться, як змінилась зірка з юності (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі