понеділок, 26 серпня 2024 10:54

"Дуже важко" - Джамала відверто розповіла про третє материнство
3

Джамала з старшими синами
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Джамала з старшими синами
Джамала з найменшим сином

Українська співачка Джамала відверто розповіла про труднощі материнства.

В інтерв'ю "Ближче до зірок" артистка зазначила, що намагається приділяти час усім дітям, але це не завжди дається легко.

"Материнство - це такий труд. Кожен раз після грудного вигодовування ти наче відпахав у залі дві години. До цього ти маєш поповнити запаси. Це сто відсотків жертва задля дитини. Старший Емір йде до школи, середній, якому чотири - в садочок. Алім постійно зі мною. У кожного свій тайм-менеджмент. Тобто ти розумієш, о котрій встати старшому, середньому… Вони розуміють, що я повністю їх. Звичайно, ще батько має отримати свою порцію піклування. Тому я намагаюся зараз дійсно балансувати", - пояснила зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Решетнік поділився, як відпочиває з дружиною без дітей: романтичні фото

Додала, що її чоловік - Бекір Сулейманов - також бере участь у вихованні дітей і допомагає у побуті.

"Він займається всіма моїми справами і навпаки він мені каже, коли буде нова пісня. Каже: "Давай я звільню тобі час, заберу зайвий раз малюка". Але це тут так не працює, бо ти маєш звільнити свій простір в голові. А коли ти піклуєшся цілодобово про дітей, то це дуже важко. Тому я цього разу розслабленіша, дозволила собі не поспішати. Все буде нормально. Дуже щаслива, що все піклування про дітей зараз ми ділимо навіть не навпіл, а більше все на чоловікові. Ми поки що справляємося самі", - відповіла жінка.

Раніше Джамала похизувалась оновленою зачіскою. Зірка позувала з хаотичними локонами та чубчиком. Зробила контрастний макіяж і одягла чорну футболку з принтом.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже важко" - Джамала відверто розповіла про третє материнство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі