понеділок, 19 жовтня 2020 09:07

Як Трамп поводитиметься на наступних дебатах - ЗМІ

Як Трамп поводитиметься  на наступних дебатах - ЗМІ
Під час дебатів 29 вересня Трамп перебив Байдена 71 раз. Фото: Reuters

Американський президент Дональд Трамп отримав від своєї команди рекомендації щодо наступного раунду передвиборчих дебатів із Джо Байденом.

Чинний президент постарається спокійніше говорити з суперником, не перебивати його, а також більше жартувати, повідомляє Axios.

"Все, що Трамп повинен зробити - дати людям можливість голосувати за нього. У перших дебатах він зробив протилежне. Так що, сподіваюся, він зможе виправитися, тому що його переобрання може залежати від цього", - розповів один із членів передвиборчої команди Трампа.

Під час дебатів 29 вересня Трамп перебив Байдена 71 раз. За словами помічників президента, якби він дозволив конкуренту говорити, а модератору задавати питання, суперник пішов би у риторичні міркування та виглядав би "по-старечому балакучим".

У той же час президент США продовжить нападати на сина Байдена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп розкритикував сина Байдена під час дебатів

У Західному резервному університеті Кейза у штаті Огайо відбулися перші дебати між Дональдом Трампом та Джо Байденом. Кандидати на посаду американського президента встигли посперечатися вже на початку.

Коментуючи рішення висунути Емі Коні Барретт на посаду члена Верховного суду США, Трамп став перебивати опонента, після чого між кандидатами почалася словесна перепалка.

Зараз ви читаєте новину «Як Трамп поводитиметься на наступних дебатах - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі