пʼятниця, 28 червня 2024 08:33

91-річного мільярдера арештували за сексуальні злочини

91-річного мільярдера арештували за сексуальні злочини
Раніше проти Стронача вже було висунуто п'ять обвинувачень щодо зґвалтування та незаконного обмеження ним волі трьох жінок. Фото: eastnews.ua

Одного із найбагатших канадців арештували за сексуальні злочини.

91-річного Френка Стронача, який входить до переліку найбагатших канадців, арештували за обвинуваченнями у домаганнях, пише канадський суспільний мовник CBC News.

"Цього тижня проти Стронача висунули щонайменше вісім кримінальних обвинувачень, шість із яких стосуються сексуальних домагань. Поліція поки що не розголошує, коли були вчинені ймовірні злочини й де саме заарештували мільярдера", - сказано в повідомленні.

Раніше проти Стронача вже було висунуто п'ять обвинувачень щодо зґвалтування та незаконного обмеження ним волі трьох жінок між 1980-2023 роками.

"Мій клієнт відкидає й рішуче захищатиме себе від цих непідтверджених обвинувачень, які датуються ще 1977 роком", - заявив адвокат Брайан Грінспан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засновник WikiLeaks визнав себе винним, щоб вийти із в'язниці

Стронач зі статками у $3,5 млрд посідає 31-сходинку у рейтингу найбагатших канадців, складеному виданням Canadian Business. Його компанія Magna International є найбільшим постачальником автозапчастин у Північній Америці. До холдингу входять також іподроми, ферми, ресторани, магазини та інший бізнес.

Апеляційний суд Нью-Йорка скасував вирок голлівудському продюсеру Гарві Вайнштайну за домагання та сексуальне насильство. Справу відкрили 2020 року.

Але колишній продюсер залишиться у в'язниці, оскільки у 2023-му його засудили до 16 років позбавлення волі через зґвалтування акторки у 2013 році.

Зараз ви читаєте новину «91-річного мільярдера арештували за сексуальні злочини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі