понеділок, 07 серпня 2006 18:25

Втратила 1000 доларів через фото

— Мене чотири дні тримали під вартою в Красноярську, — розповіла "ГПУ" киянка Зінаїда Баранчук, 54 роки. — Поселили в готелі, а прикордонник та охоронець з аеропорту сиділи у фойє. Я з готелю, вони за мною — в їдальню, в магазин. Наче я злодійка яка. Я не збиралася тікати в тайгу, — обурюється діями російських митників Зінаїда Василівна.

Минулого тижня вона вилетіла з Києва у Владивосток, в гості до брата. Прямого рейсу не було, довелося пересідати у Красноярську. Тамтешні митники виявили, що у Зінаїди Василівни прострочена фотографія в паспорті.

— Я сама винна, що вчасно не вклеїла фотографію. Але ж могли оштрафувати, вказати на порушення паспортного режиму... Натомість мене депортували з Росії. До рейсу на Київ поселили у аеропортівському готелі й охороняли, — продовжує Зінаїда Баранчук. — Мусила здавати білет до Владивостока й купувати на Київ. На вартості квитків втратила 1000 доларів.

— Зі мною у літаку був пасажир із Сімферополя. Його теж депортували, бо у паспорті була прострочена на місяць фотографія. Він летів на похорони батька, показував телеграму. Однак у Владивосток не пустили. А він, між іншим, росіянин, в Читі народився, — додає пані Зінаїда.

Зараз ви читаєте новину «Втратила 1000 доларів через фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі