вівторок, 07 лютого 2017 07:35

Викраденого третьокласника відпустили додому

— Мене завели в хату, зв'язали руки і рот. Сидів так, поки якась тьотя звільнила. Дала поїсти картошки, гроші на дорогу й відправила на автобус. Я сам доїхав додому, — каже 9-річний Вадим Гриненко з міста Біла Церква на Київщині. 29 січня його викрали біля під'їзду два чоловіки. Доки вимагали викуп, Вадим приїхав додому.

Хлопець мешкає в багатоповерхівці з мамою і бабою на вул. Ярослава Мудрого. Батько на заробітках у Чехії. 29 січня школяр катався на гірці поблизу будинку. До нього підійшов невідомий чоловік.

— Запропонував цукерок. Повів у магазин і купив жуйку. Сказав, що в нього дома є сноуборд, подарує мені. Ми сіли в машину й поїхали, — продовжує Вадим.

Чоловік вивіз школяра в селище Гребінки за 20 км. Із сусідом зв'язав малого і залишив в хаті на співмешканку. Сам поїхав до родичів хлопця вимагати викуп.

— У квартиру подзвонили. Відкриваю двері — стоїть якийсь чоловік, шапку натягнув на очі. Протягнув записку: "Ваша дитина у нас. Хочете повернути — дзвоніть на номер і шукайте 10 тисяч гривень". Я одразу набрала поліцію, — каже Ольга Михайлівна, баба школяра.

Правоохоронці затримали чоловіка під час передачі грошей. Його напарника арештували згодом.

Зараз ви читаєте новину «Викраденого третьокласника відпустили додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі