середа, 21 червня 2006 18:27

У Вітренко вкрали долари та документи

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Поки Наталія Вітренко та Володимир Марченко (на фото) фотографувалися біля маків, з їхньої машини вкрали кейс із 1000 доларів, 1500 гривень, трьома мобілками і документами
Поки Наталія Вітренко та Володимир Марченко (на фото) фотографувалися біля маків, з їхньої машини вкрали кейс із 1000 доларів, 1500 гривень, трьома мобілками і документами

Лідерку Прогресивно-соціалістичної партії України Наталію Вітренко, 54 роки, обікрали на польовій дорозі поблизу села Тарасівка в Цюрупинському районі на Херсонщині.

Вітренко разом зі своїм 52-річним соратником Володимиром Марченком їхали до Сімферополя на звітну конференцію партії. Вранці вони зупинилися неподалік Тарасівки: за словами Вітренко, хотіли сфотографуватися біля яскраво-червоних маків, які саме цвіли при дорозі.

— Ми ні двері, ні вікна не зачиняли, — розповіла "ГПУ" Наталія Вітренко. — Від"їхали від траси метрів на 30, залишили авто на польовій дорозі, а самі пішли сфотографуватися. Кейс із документами і грішми лежав на передньому сидінні.

За 10 хвилин політики повернулися до службового "Фольксваґена", але кейса не знайшли. У ньому були $1000, 1,5 тис. грн, три мобільні телефони "Нокія" та документи.

— Мій паспорт, посвідчення кандидата в президенти України, посвідчення народного депутата зникли, — бідкається Наталія Вітренко. — Крім того, злодії забрали всі гроші.

Кейс могли витягнути два велосипедисти — хлопець і дівчина, які, за словами політиків, проїжджали поряд з їхнім автомобілем, або водії машин, що їхали трасою.

Наталія Вітренко звернулася в Цюрупинський райвідділ міліції, який передав справу колегам у Херсон.

А минулого понеділка ведучий телеканалу "ICTV" Ігор Пелих, повертаючись потягом із Трускавця до Києва, загубив своє портмоне із $1600 та документами. Він каже, що не переймається втратою, і радить тому, хто знайшов його гроші, добряче погуляти за перемогу України в матчі із Саудівською Аравією.

Зараз ви читаєте новину «У Вітренко вкрали долари та документи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі