середа, 01 березня 2006 17:40

У сімферопольському будинку обвалилася стіна

У понеділок близько шостої вечора у столиці Криму Сімферополі обвалилася стіна житлового будинку.

— Було схоже на землетрус, — розповідає Рима Олександрівна, яка 16 років живе у цьому будинку. — Ми вискочили на вулицю і побачили, що частина горища і зовнішня стіна квартири на другому поверсі обвалилася. Це жахливо! По стінах пішли тріщини.

На щастя, ніхто не постраждав. Рятувальники, що прибули на місце події, розібрали кам"яні завали. Комунальні служби відключили електрику, газ, воду й опалення у зруйнованій частині дому. Чотирьох мешканців квартири, над якою стався обвал, евакуювали. Люди тимчасово житимуть у родичів.

Двоповерховий будинок на вулиці Мендєлєєва в Сімферополі побудували ще 1901 року. У ньому мешкає 22 людини.

— У квартирі, де обвалилася стіна, жив 60-річний чоловік. Добре, що його не було вдома. Сусіди кажуть, що він бідує, збирає пляшки, — розповідає інспектор Кримського управління МНС Ірина Шахно, 28 років. — Він взагалі рідко буває вдома. Наші працівники господаря так і не дочекалися.

Рятувальники припускають, що аварія сталася через зношеність будинку. Місцева влада днями вирішить, ремонтувати його чи шукати потерпілим інше житло.

Зараз ви читаєте новину «У сімферопольському будинку обвалилася стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі