четвер, 20 серпня 2009 08:03

У каналізаційній ямі загинули четверо

У суботу вранці у мікрорайоні Тернівка, передмісті Миколаєва, у приватній садибі на вул. Річній, 21, 58-річна господиня чавила томатний сік. Доручила 10-річному внуку Євгену викинути м"якоть із помідорів у каналізаційну яму.

Яма виглядає як колодязь, куди родина викидала відходи. Разом із томатами туди випала запчастина від соковижималки. Євген хотів її дістати, але не втримався, упав у яму і знепритомнів.

— 26-річний вітчим побачив, що хлопчик спустився туди. Поліз слідом, аби його врятувати. Але теж знепритомнів. За кілька хвилин у яму спустилася і бабуся хлопчика. І також задихнулася. Сусід зателефонував 57-річному Євгеновому дідусеві. Просив чоловіка не лізти, почекати, доки він візьме мотузку. Але той не послухав і теж загинув, — розповідає "ГПУ" Світлана Водолага, 35 років, помічник начальника Головного управління МНС Миколаївщини. На виклик сусідів приїхали рятувальники. Вони підняли чотирьох загиблих. Зі слів Світлани Водолаги, люди отруїлися випарами, що виникли внаслідок гниття відходів. Такі колодязі є у Тернівці в кожному дворі. Подібних випадків на території області раніше не було.

— Траплялося, що люди лізли за мобільником у дірку туалету, який ставлять у дворі. Але такий нещасний випадок у нас вперше, — додає Світлана Водолага.

Зараз ви читаєте новину «У каналізаційній ямі загинули четверо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі