понеділок, 23 січня 2006 12:13

Подружжя загинуло на екскурсії

— Чоловіка знайшли в снігу в самій лише сорочці, — розповіла "ГПУ" Світлана Бережна, 32 роки, працівниця прес-служби МНС у Криму. — Він не дійшов до будинку лісника всього 50 метрів і замерз. Ішов босоніж.

Олександр та Інна, молоде подружжя з Миколаєва, приїхали в Бахчисарай до свого товариша на один день. 27-річним людям хотілося побачити Великий Каньйон та водоспад "Сріблясті потоки", що неподалік. От і вирушили туди, прихопивши з собою кілька пляшок спиртного та гарячі страви.

— Після добрячого "підігріву" чоловікові стало зле. Він відійшов на кілька метрів. За ним слідом пішла дружина, — веде далі Бережна. — За годину вони не повернулися і не відгукувалися на крики друга.

Товариш спочатку самотужки шукав подружжя. Після невдалих спроб повернувся додому. Наступного дня, 12 січня, поїхав на пошуки вже з компаньйоном. До рятувальників зателефонували вже по обіді.

— Інну знайшли мертвою в річці Чайн-Су ввечері. Очевидно, вона посковзнулась, упала з висоти в воду, втратила свідомість і замерзла, — розповідає Світлана. — Чоловіка ж не було в радіусі кілометра.

Рятувальники знайшли Олександра біля будинку лісника вже мертвим. Тієї ночі температура сягала  мінус 11 градусів.

— Ми не можемо збагнути, чому він ішов босий і роздягнений посеред зими, — каже Світлана Бережна.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя загинуло на екскурсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі