четвер, 23 лютого 2006 19:21

Підпалила себе через чоловіка

19 лютого о 8 годині ранку 44-річна кримчанка Наталія Лісіченко облилася "Тройным одеколоном" і підпалила себе. Її односельці із Залізничного, що в Бахчисарайському районі півострова, досі не можуть зрозуміти такого вчинку жінки.

— Вранці сусіди почули, як Наталія репетує від болю, — розповіла "ГПУ" Світлана Бережна, 32 роки, працівниця прес-служби управління МНС Криму. — Вони вмить вскочили до хати і залили бідолашну водою.

Сама Лісіченко каже, що підпалила себе через чоловіка Валерія, який покинув її і поїхав у Росію. Останнім часом жінка жила сама. 18-річна донька Євгенія мешкала з бабусею, а старший за неї на п"ять років брат Вадим теж оселився окремо від матері.

— Валерій — третій чоловік Наталії. З ним вона жила у цивільному шлюбі, — розповіли "ГПУ" у сільській раді Залізничного. — Чоловік подався до Москви на заробітки. Сама ж Наталія ніде не працювала, підробляла часом, коли щось траплялося. Не гребувала чаркою.

Нині жінка лікується в реанімаційному відділенні Бахчисарайської районної лікарні. У неї обпечена половина тіла. Лікарі кажуть, що стан Наталії вкрай важкий, і відмовляються прогнозувати, чи виживе вона.

Зараз ви читаєте новину «Підпалила себе через чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі