вівторок, 20 грудня 2011 00:00

Петро Порошенко передав 42 тисячі подарунків

17 грудня засновник корпорації "Рошен" Петро Порошенко вручив міському голові Вінниці Володимирові Гройсману 42 тисячі новорічних подарунків. Це — дарунок кондитерської фабрики "Рошен" та Благодійного фонду Порошенка вінницьким дітям.

— Працівники кондитерської фабрики працювали вдень і вночі, щоб усі хлопчики і дівчатка в Україні мали під ялинкою святкові подарунки, — каже Петро Порошенко, 46 років. — Але в першу чергу хочемо, щоб у нашій Вінниці діти отримали ці подарунки.

Вартість вантажу понад 1 млн грн.

— У Вінниці живуть близько 42 тисячі дітей віком до 14 років, — говорить вінницький мер Володимир Гройсман, 33 роки. — Старші діти отримають ці подарунки у школах, молодші — у дитячих садках, а батькам немовлят роздадуть подарунки у поліклініках.

Ящики з подарунками завантажили в чотири фірмові автомобілі "Рошен", які одразу виїхали до дитсадків і шкіл міста.

— Мені приємно, що влада ставиться відповідально до дітей, — додає Петро Олексійович. — Гарно, аби цей приклад наслідували інші міста України.

Зараз ви читаєте новину «Петро Порошенко передав 42 тисячі подарунків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі