четвер, 28 жовтня 2021 00:40

Найкрасивіша жінка України отримала 500 тисяч гривень

Автор: facebook.com
  За перемогу в конкурсі ”Міс Україна2021” ­Олександрі Яремчук вручили сертифікат на 500 тисяч гривень та корону вартістю три мільйони доларів
За перемогу в конкурсі ”Міс Україна2021” ­Олександрі Яремчук вручили сертифікат на 500 тисяч гривень та корону вартістю три мільйони доларів

— Переживала. Перемога стала несподіванкою. Після вручення корони не вистачало ні слів, ні емоцій, — каже 22‑річна Олександра ­ЯРЕМЧУК із Калинівки на Він­ниччині. 21 жовтня стала переможницею конкурсу краси "Міс Україна-2021".

Участь у ньому можуть взяти жінки від 18 до 27 років, які мають зріст від 168 см. Повинні бути незаміжніми й не мати дітей. За перемогу змагалися 25 конкурсанток.

— Останні 10 днів перед конкурсом усі дівчата жили в таборі. Займалися спортом і дотримувалися спеціальної дієти, — розповідає. — Через хвилювання я схудла. Тому під час дефіле в купальнику почувалася некомфортно.

Переможниця закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю Менеджмент бізнес-організації. Понад 10 років професійно займається танцями. Грає в теніс, захоплюється психологією. Любить подорожувати. Побувала в Парижі, Барселоні, Валенсії, Римі, Стамбулі та в Дубаї.

— Ніколи не робила ін'єкції краси. Найближчі п'ять років не планую вдаватися до таких процедур. Я — за натуральну вроду, — говорить Олександра Яремчук.

За перемогу в конкурсі вона отримала 500 тис. грн і корону, яку виготовив американський ювелір узбецького походження Джейкоб Арабу. Вартість прикраси становить $3 млн — 80 млн грн.

— Частину коштів спрямую на благодійність. Хочу придбати систему кондиціювання для вінницького пологового будинку, — каже Олександра. — Планую подарувати батькам відпочинок на морському узбережжі. Потім подумаю, куди витрачу решту грошей.

Олександра Яремчук представить Україну на міжнародному конкурсі краси "Міс світу". Він відбудеться в грудні цьогоріч на острові Пуерто-Рико.

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіша жінка України отримала 500 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі